Halálos gázolás történt egy karneválon Németországban

A rendőrség szerint egyelőre nincs arra utaló jel, hogy valaki a kerekek alá lökte volna a 24 éves nőt.

MN
2018. 02. 12. 11:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karneváli kocsi gázolt halálra egy 24 éves nőt a németországi Waidhofenben vasárnap. A szerencsétlenül járó nő a biztonsági személyzet tagjaként kísérte a kocsit, amikor a kerekek alá szorult. A rendőrség közlése szerint azonnal meghalt. Nem tudni még, hogyan történt a baleset. A nyomozók bizonyítékokat gyűjtöttek a helyszínen, többek között véralkoholtesztet is végeztek. A hatóságok szerint egyelőre nincs arra utaló jel, hogy valaki a kerekek alá lökte volna a nőt – írja a Bild.

A felvonulásban 20 karneváli kocsi és 500 ünneplő vett részt. A parádé nézői és résztvevői, köztük a jármű 51 éves vezetője a baleset után a trauma feldolgozásához szakembertől kapott segítséget.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.