Hétfőtől várja vendégeit a világ legmagasabb szállodája

A 356 méter magas hotellel új rekordot állítottak be.

MTI
2018. 02. 11. 18:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Zajed sejk sugárúton fekvő szálloda egyetlen méterrel magasabb, mint az eddigi rekordtartó, a Marriott-szállodalánchoz tartozó Marquis Hotel, amely szintén Dubajban található.

A Gevora Hotel 75 emeletén 528 szoba van, négy étterem, egy uszoda, egy spa és egy konditerem szolgálja a vendégek kényelmét – adta hírül a The National helyi napilap.

Dubaj büszkélkedhet a világ legmagasabb épületével, a 828 méteres Burdzs Kalifával. Ám már hozzáláttak egy még magasabb épület építéséhez, amelynek pontos méreteit még nem fedték fel.

A városállam a turisták legkedveltebb célpontja az Arab-öbölben, tavaly 15,8 millió látogató kereste fel, 6,2 százalékkal több, mint 2016-ban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.