Jármű hajtott az NSA egyik központjába

Legalább egy embert meglőttek, egy másikat pedig őrizetbe vettek.

MN
2018. 02. 14. 15:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fekete SUV hajtott az NSA Fort Meade-i központjába, a zárt kapu előtti korlátokba. A helyszínen legalább egy embert meglőttek, egy másikat pedig őrizetbe vettek – írja a BBC. Korábbi beszámolók szerint három ember sebesült meg. A helyszínen készült fotókon úgy tűnik, a jármű szélvédőjén lövések nyomai vannak. Az NBC televízió információi szerint a sofőrt letartóztatták.

Az MTI összefoglalója szerint a The Washington Post című lap – Fort Meade rendőrségi szóvivőjére hivatkozva – azt közölte: a lövöldözésben egy rendőr sebesült meg. Őt kórházba szállították, sérülése nem életveszélyes.

Az NSA szóvivője azt mondta, hogy a „biztonsági incidens” után az érintett terület már újra biztonságos. A Fort Meade-i rendőrség szóvivője, Larry Whitley közölte, hogy egy személyt kórházba szállítottak.

Az FBI nyomoz az ügyben.

Lindsay Walters, a Fehér Ház szóvivője közleményben jelentette be, hogy Donald Trump elnököt tájékoztatták az incidensről. Hasonlóképpen tájékoztatták Kirstjen Nielsen belbiztonsági minisztert is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.