Két órán belül két fiatalt késeltek meg Londonban

Az angol fővárosban az év eleje óta 16 halálos késelés történt.

MN
2018. 02. 21. 10:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két óra alatt két fiatalt késeltek halálra az észak-londoni Camden városrészben. Egyikük még tinédzser volt, őt este fél kilenc körül szúrták le. A másik eset tíz óra után történt, a húsz év körüli fiú ugyan kapott elsősegélyt, ám ő is belehalt a sérüléseibe. A két helyszín negyedóra sétára található egymástól. A rendőrség az egész városrészt felkutatja, hogy megtalálja a támadókat, és azt is vizsgálják, hogy a két gyilkosság összekapcsolódik-e. Illetve több helyen házkutatást is végeztek éjszaka.

Camden az egyik legközkedveltebb városrész az angol fővárosban, ahol rendszeresen sok turista fordul meg – írja a BBC. Londonban az év eleje óta 16 halálos késelés történt, öt áldozat tizenéves volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.