Kiderült, mivel ijesztettek rá Trump menyére

Ártalmatlan kukoricakeményítőt tartalmazott a boríték, amit az ifjabb Donald Trumpéknak küldtek.

MN
2018. 02. 13. 8:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jól ráijesztettek a Trump családra azzal, hogy egy fehér port tartalmazó borítékot küldtek Donald Trump legidősebb fiának. Az amerikai elnök menyét hétfőn kórházba kellett szállítani, miután felnyitotta a porral telt levelet, amit férjének, ifjabb Donald Trumpnak címeztek.

A jelek szerint azonban nincs ok az aggodalomra, a laborvizsgálatok szerint ártalmatlan anyagról van szó, az NBC rendőrségi forrásokból úgy értesült, hogy a Bostonban feladott gyanús boríték kukoricakeményítőt tartalmazhatott.

„Senki sem érdemli meg, hogy ilyen módon fenyegessék meg” – írta Twitteren Ivanka Trump, Donald Trump lánya. Hasonlóképpen a családfő is közösségi oldalán számolt be a megdöbbentő esetről. Mint írta, igazán visszataszító, hogy vannak, akik ennyire zavarodott módon juttatják kifejezésre nézetkülönbségeiket.

Amint arról korábban beszámoltunk, hétfőn a Trumpék által lakott ház két másik lakóját, szintén elővigyázatosságból, ugyancsak kórházba szállították megfigyelésre.

Az NBC megszólaltatta Donald Trump elnök egyik ügyvédjét. „Milyen zavart elméjűnek kell lennie annak, aki ilyesmit tesz egy ötgyermekes anyával? Ez az óvatlan és veszélyes cselekedet túlmegy a politikai nézetkülönbségeken” – fogalmazott Michael Cohen.

Az Egyesült Államok 2001 óta fokozottan figyeli a levélküldeményeket: öt embert öltek meg azok az antraxszal, azaz lépfenével fertőzött borítékok, amelyeket médiatársaságoknak és törvényhozóknak küldtek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.