Kigyulladt a kassai adóhivatal épülete

A tetőszerkezet nagy lánggal égett, amit az erős szél is táplált. Úgy tudni, nem sérült meg senki.

MN
2018. 02. 27. 12:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kigyulladt a kassai adóhivatal tetőszerkezete – adta hírül a szlovák SITA hírügynökség. A tűz kedden délelőtt fél 11 után ütött ki. Az épületet evakuálták, a tűzben – úgy tudni – senki nem sérült meg. A tűz okáról sincs egyelőre információ. A helyszínen készült felvételeken az látszik, hogy az épület fel volt állványozva, feltehetően felújítás folyt. A tetőszerkezet nagy lánggal égett, amit az erős szél is táplált. A környéket beborította a fekete füst. 

A kassai adóhivatal a múlt év októberében költözött a Vasút utcai (Zeleznicná ulica) épületbe, ami 1913 és 1915 közt épült vasúti székháznak, és ma is a szlovák vasúttársaság tulajdonában van.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.