„Komoly baleset” történt a londoni Heathrow repülőtéren

Két kiszolgáló jármű ütközött, egy ember meghalt. A baleset miatt leszállították az utasokat egy gépből.

MN
2018. 02. 14. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos balesetet szenvedett két, közelebbről meg nem nevezett kiszolgáló jármű szerdán reggel, helyi idő szerint 8 óra körül a London-Heathrow-i repülőtéren, az 5-ös terminálnál. A mentés miatt leszállították az utasokat egy felszálláshoz készülő gép fedélzetéről. A British Airways 20 járatát törölték, de a repülőteret nem zárták le.

A balesetben két, a légiforgalmi oldalon dolgozó jármű ütközött, a londoni mentőszolgálat és a rendőrség közlése szerint két ember megsérült. A sérültek beszorultak a járművekbe, a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk őket. Az egyik, 40-es éveiben járó sofőr olyan súlyís sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.