Lezuhant egy kisrepülőgép Franciaországban egy háromtagú családdal

A gépen két felnőtt és egy tízéves gyerek tartózkodott, a balesetben mindhárman életüket vesztették.

MN
2018. 02. 18. 12:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezuhant egy kisrepülőgép szombatról vasárnapra virradóan a franciaországi Jura megyében, közel a svájci határhoz. A gépen két felnőtt és egy tízéves gyerek tartózkodott, a balesetben mindhárman életüket vesztették. Miután a repülőgép eltűnt a radarról, rádión keresztül próbálták fölvenni vele a kapcsolatot.

A rendőrséget délután 5 órakor értesítették arról, hogy a kétmotoros repülőgép eltűnt, nem sokkal később pedig szemtanúk jelezték a tűzoltóknak, hogy Saint-Laurent-la-Roche-nál láttak egy nagyon alacsonyan repülő, láthatóan bajba jutott gépet.

Az Yvelines megyéből induló gép Haute-Savoie-ba tartott. Egy helikopterrel indultak a keresésére, pontos helyét hőkamerával fedezték fel. A baleset oka és részletei egyelőre nem ismertek – írja a Le Parisien.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.