Megöltek egy oknyomozó újságírót és párját Szlovákiában

A politikai hírekkel foglalkozó 27 éves férfi és menyasszonya tavaszra esküvőt tervezett.

MN
2018. 02. 26. 10:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lövések dördültek egy nagymácsédi családi házban vasárnapról hétfőre virradó éjszaka – írja a szlovák Nový Čas. A galántai járásbeli községben egy fiatal oknyomozó újságírót és párját lőtték agyon. A rendőrség éjfél előtt találta meg a két halottat. Ahogy a TVnoviny.sk is beszámol róla, egy 27 éves férfiről és egy vele egykorú nőről van szó. Ján Kuciak az egyik portálnak, az Aktuality.sk-nak dolgozott, politikai hírekkel foglalkozott. 

A családi házat, melyben megölték őket, nemrég vették meg, tavaszra tervezték az esküvőjüket. A pár családja akkor értesítette a rendőrséget, miután már egy hete nem hallottak a fiatalokról. A kiérkező rendőrök az ablakon át látták, hogy két ember fekszik a földön. Értesítették a tűzoltókat, az ő segítségükkel jutottak be a házba.

A rendőrség kettős gyilkosságként vizsgálja az ügyet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.