Óriási vihar okoz káoszt Ausztráliában

Hatvanezer otthon maradt áram nélkül. Egy fiút zuhanyozás közben ért áramütés.

MN
2018. 02. 12. 6:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI tudósítása szerint a villámlás olyan heves volt, hogy el kellett halasztani egy amerikai rockzenekar – a Paramore – koncertjét és kiüríteni a helyszínt. Egy fiút zuhanyozás közben ért áramütés amiatt, hogy családja háza mellett csapott be egy villám. A gyerek túlélte a balesetet, kórházba került, állapota nem életveszélyes.

A viharok gondokat okoztak a vasúti közlekedésben, és akadt olyan iskola, amely vezetésének hétfőn tanítási szünetet kellett elrendelnie a károk miatt.

A Guardian azt írja, hétfőn legalább egy crestmeadi iskolában elmarad a tanítás, és az időjárás a közlekedésben is jelentős fennakadásokat okozott.

A meteorológiai előrejelzés szerint hamarosan újabb viharzóna tépázhatja meg Brisbane-t és környékét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.