Orvvadászt ettek meg az oroszlánok Dél-Afrikában

A magánrezervátumba behatoló másik két orvvadász után még folyik a nyomozás.

MTI
2018. 02. 12. 11:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Oroszlánok martak halálra egy orvvadászattal gyanúsítható férfit egy dél-afrikai magánrezervátumban – közölte a helyi rendőrség. Három orvvadász hatolt be titokban a Limpopo tartománybeli Hoedspruit város közelében lévő magánrezervátumba a hétvégén – mondta a DPA-nak Moatshe Ngoepe szóvivő.

Az egyik behatolót szétmarcangolták az oroszlánok, a másik kettőnek a szóvivő szerint sikerült elmenekülnie. A rendőrség még nem végzett a holttest azonosításával, mivel az oroszlánok majdnem teljesen megették. A másik két orvvadász után még folyik a nyomozás. Dél-Afrika egész területén virágzik az orvvadászat, mindenekelőtt elefántcsontot és orrszarvútülköt keresnek a bűnözők.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.