Robbanás történhetett egy leicesteri üzlethelyiségben

Összeomlott és lángolt az épület, a mentőegységek áldozatok után kutatnak.

MTI
2018. 02. 25. 21:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valószínűleg robbanás történt vasárnap este az angliai Leicester város egyik kis vegyesboltjában. A kétszintes épület a helyszíni beszámolók szerint kigyulladt és teljesen összeomlott.

A helyi rendőrség komoly incidensnek minősítette a történteket, de vasárnap késő estig sem a feltételezett robbanás okát nem közölte, sem azt, hogy vannak-e sérültek.

A Leicestershire megyei tűzoltóság szóvivője azt mondta, hogy a mentőegységek hozzákezdtek a romok átkutatásához.

A Daily Mirror című baloldali napilap netes kiadásának értesülése szerint az üzlethelyiségben egy lengyel vegyesbolt működött, amely az incidens idején nyitva tartott. Az épület előtt egy fedett buszmegálló is volt, amely a helyszíni fényképfelvételek szerint szintén romba dőlt.

A rendőrség lezárta a helyi főút egy szakaszát, hatvan környező épületet kiürített, és arra kérte az embereket, hogy kerüljék a környéket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.