Diákok haltak meg egy erdőtűzben Indiában

Legalább kilenc túrázó vesztette életét, még keresik az eltűnteket.

MN
2018. 03. 12. 8:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legkevesebb öt egyetemista halt meg erdőtűzben a dél-indiai Tamilnádu szövetségi államban – közölte az MTI összefoglalója szerint az indiai rendőrség.

A BBC azt írja, hogy legalább kilenc túrázó vesztette életét. Huszonegy embert kimentettek, sokan súlyos égési sérülésekkel kerültek kórházba. Az eltűntek utáni kutatás folytatódik.

A Kurangini hegység erdeje vasárnap kapott lángra, amikor mintegy negyvenfős, javarészt diákokból álló csoport túrázott ott. Az éjszaka az indiai légierő helikoptereit küldték a helyszínre.

A Hszinhua hírügynökség megjegyzi, hogy Indiában ritkák az erdőtüzek. A jelentés nem tér ki arra, hogy mitől kaphatott lángra az erdő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.