Eltiltották a nyilatkozatoktól a pornószínésznőt, akinek állítólag viszonya volt Trumppal

A nő nemrég jelentette be, hogy pert indít az amerikai elnök ellen.

MN
2018. 03. 08. 17:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai elnök személyes ügyvédje elérte, hogy bírói úton eltiltsák a nyilvános nyilatkozatoktól a Stormy Daniels néven ismert pornószínésznőt, Stephanie Gregory Cliffordot, aki azt állítja, hogy évekkel ezelőtt viszonya volt Donald Trumppal – írja az MTI.

A bírói végzésről szóló információ csütörtökön került napvilágra, egy nappal azt követően, hogy Clifford bejelentette: Los Angelesben pert indít az amerikai elnök ellen, mert a titoktartásról korábban megkötött ügyvédi megállapodást érvénytelennek tekinti, ugyanis Trump nem látta el kézjegyével.

Az amerikai sajtóban megjelent információk szerint a múlt hónapban egy kaliforniai bíróságon született tiltás értelmében Stephanie Gregory Clifford „nem oszthat meg bizalmas információkat” a Donald Trumppal több mint tíz évvel ezelőtt folytatott állítólagos viszonyáról. A viszonyt Trump következetesen cáfolta.

A Fehér Ház szóvivője, Sarah Huckabee Sanders szerdán újságíróknak leszögezte: az elnök megnyerte a választott bírói eljárást Clifford ellen. Az NBC televízió információi szerint Trump ügyvédje, Michael Cohen ímélben el is küldte a bírói végzést Clifford ügyvédjeinek.

Michael Cohen a múlt hónapban megerősítette: a 2016-ban tartott elnökválasztás előtt valóban fizetett 130 ezer dollárt Cliffordnak, s bár arról nem szólt, hogy milyen címen utalta át a pénzt, azt fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy sem Donald Trump, sem a Trump-vállalatbirodalom nem volt részese a tranzakciónak.

Korábban a The Wall Street Journal című konzervatív lap számolt be arról: Trump egyik ügyvédje intézte, hogy Clifford pénzért cserébe hallgasson arról, hogy egy golfversenyen együtt volt az elnökkel. Később a The Daily Beast című amerikai hírportál azt írta, egy másik pornószínésznő is azt állítja, hogy egy 2006-os golfversenyen Donald Trump hotelszobájába invitálták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.