Kormányozná New York államot a Szex és New York sztárja

A színésznő a párttársa ellen száll harcba a kormányzóságért.

MN
2018. 03. 19. 20:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elindul a New York-i állami kormányzóválasztáson Cynthia Nixon, a Szex és New York sztárja – írta az Index. A színésznő, aki Miranda Hobbest játssza a tévésorozatban, demokrata színekben indul a jelenleg kormányzó, szintén demokrata Andrew Cuomo kihívójaként.

Az indulását bejelentő videóban Nixon arról beszél, hogy New Yorkban született, nem is élt soha máshol, és itt is akarja fölnevelni a gyerekeit.

Meglátása szerint az egész államot cserben hagyták a vezetői: itt a legnagyobbak az egyenlőtlenségek, baj van az állami iskolákkal és a tömegközlekedéssel, a gyerekek fele szegénységben él, miközben New Yorkban élnek a világ leggazdagabb emberei is.

Az 51 éves Cynthia Nixon a Twitteren jelentette be, hogy beszáll a küzdelembe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.