Lázár félelmetes Bécsről beszél, miközben egy magyar nő okozott riadalmat a városban

Egy féltékeny magyar nő rontott be az egyik bécsi szállodába, ahol késével megfenyegette az alkalmazottat.

Tuser Krisztián
2018. 03. 08. 9:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten Lázár János Bécsbe látogatott, videót készített, amelyben többek között arról beszél, hogy a bevándorlók miatt élhetetlen az osztrák főváros, és nem szabad engedni, hogy Budapest is ilyenné váljon.

A filmügyi biztos, Andy Vajna kezében lévő Bors eközben arról ír, hogy egy féltékeny magyar nő hétfőn konyhakéssel fenyegetőzött az egyik bécsi szállodában.

A lap szerint hétfőn a 38 éves magyar nő kisfiával az oldalán felbőszülten rontott be a Carina Hotelbe, ahol a hűtlennek vélt férjét kereste. Az épületben egy konyhakéssel megfenyegette az egyik alkalmazottat, miközben a kisfia már zokogott. Az anya a rendőrök kiérkezése előtt a csatornába dobta a kést, amit az osztrák tűzoltók halásztak ki.

A nő letartóztatása sem volt egyszerű, ugyanis az egyik rendőrt annyira megsebesítette, hogy nyílt seb keletkezett a lábán. A kisfiút a bécsi gyermekvédelmi hatóság vette gondozásba.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.