Obamáék műsort készítenének a Netflixnek

A hírre szárnyalni kezdtek a netes műsorszolgáltató részvényei.

MN
2018. 03. 09. 19:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Barack Obama volt amerikai elnök és felesége, Michelle Obama sajtóhírek szerint műsorokat készítene a Netflix internetes műsorszolgáltatónak – írja az MTI, miután jól értesült forrásokra hivatkozva a The New York Times pénteken beszámolt a tárgyalásokról. A cikk nyomán a Netflix részvényei szárnyalni kezdtek.

Egyelőre sem a Netflix, sem Obama szóvivője nem fűzött kommentárt az értesüléshez. Obama vezető tanácsadója, Eric Schulz egy közleményben csak annyit szögezett le, hogy az Obama házaspár hisz a történetmesélés inspiráló erejében, és keresik a módját, hogyan segíthetnének másoknak történeteik megosztásában.

A The New York Times szerint Obama nem arra használná netflixes műsorát, hogy azon keresztül válaszoljon Donald Trump elnöknek vagy konzervatív kritikusainak. A lap úgy tudja, szóba került, hogy a volt elnök esetleg olyan viták házigazdája lehetne, amelyek a klímaváltozás, a bevándorlás vagy az egészségügy kérdéskörét tárgyalják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.