Savtámadás ért egy német férfit Düsseldorfban

Az áldozat az RWE német energiavállalat egyik leányvállalatának vezető beosztású munkatársa.

MN
2018. 03. 05. 8:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos sérüléseket szenvedett egy német férfi Düsseldorfban, mert két ismeretlen savat öntött az arcába – jelentette hétfőn a Bild című bulvárlap.

A támadás vasárnap reggel történt. Az áldozat az RWE német energiavállalat egyik leányvállalatának vezető beosztású munkatársa, az 51 éves Bernhard Günther. A férfi a közeli pékségbe indult, hogy reggelit vásároljon, amikor két, 20 és 30 év közötti ismeretlen férfi savat öntött a fejére és elmenekült. Günther vissza tudott menni a lakásába, ahonnan maga hívta a mentőket, sérüléseit először életveszélyesnek minősítették, majd stabilizálták az állapotát.

A düsseldorfi rendőrség a folyadék azonosítása mellett nyomoz a két, maszkot viselő elkövető indítékai kapcsán. Az áldozat szomszédai szerény, udvarias, segítőkész emberként ismerik Günthert és feleségét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.