Televíziós műsorokat készít a szcientológiai egyház

Az Apple és a Google Chromecast is sugározza majd a manipulatív rendszeréről ismert közösség adásait.

Garamvölgyi Flóra
2018. 03. 12. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma estétől látható majd a szcientológiai egyház által létrehozott televíziós hálózat első műsora. A hollywoodi sztárok által is ismertté vált spirituális irányzatról 2015-ben jelent meg egy dokumentumfilm „Szcientológia, avagy a hit börtöne” címmel, amelyet az Oscar-díjas Alex Gibney rendezett, és amely óriási port kavart leleplező felvételeivel. A filmben lévő sokkoló vallomásokból kiderül, mennyire manipulatív a több országban hivatalos vallásként elfogadott szcientológia világa, és hogy mi mindenre képes a szekta nevében ma is a jelenlegi vezető.

A ma megjelenő műsorokat az egyház „It’s TIME for us to tell OUR story” (vagyis: Ideje, hogy mi is elmondjuk a történetünket) szlogennel hirdeti a Twitter-oldalán. Az eddigi előzetesek alapján úgy tűnik, hogy főként sorozatokat láthatunk majd a megosztó vallási irányzat tagjaitól, olyan címekkel mint: „Találkozzon egy szcientológussal”, „Hangok az emberiségnek” és „L. Ron Hubbard: Az Ő nevében”, valamint dokumentumfilmeket is készítettek az érdeklődők számára. 

Meglepő módon a DirecTV, az Apple, a Roku és a Google Chromecast is sugározza majd az adásokat – írja a Time.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.