Folyóba esett egy furgon Romániában, többen meghaltak

Kilenc ember vesztette életét a balesetben.

MTI
2018. 04. 05. 8:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Agerpres hírügynökség jelentése szerint az áruszállításra gyártott és személyszállításra törvénytelenül átalakított járműben egy Arad megyei erdőkitermelés munkásait szállították haza Moldvába az ortodox húsvéti ünnepekre. Piatra Neamt közelében a gépkocsi – feltételezhetően egy durrdefekt következtében – lesodródott az útról, átszakította a korlátot, és egy csatornába zuhant, amelyben a Beszterce folyó vize folyik két víztározó között.

A jármű egyetlen utasának sikerült kiszabadulnia és a partra jutnia. Hét személy holttestét a partra emelt furgonban találták meg, két holttestet pedig a csatorna több méter mély vizében. A munkások feltehetőleg azért nem tudtak kimenekülni a vízbe esett járműből, mert a furgonnak nem voltak ablakai.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.