Kiengedték a kórházból Julija Szkripalt

A 33 éves nőt a BBC értesülése szerint biztonságos helyre szállították.

MN
2018. 04. 10. 9:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiengedték a kórházból Julija Szkripalt, aki édesapjával, Szergej Szkripal egykori orosz–brit kettős ügynökkel együtt idegméreg-hatóanyagtól szenvedett súlyos mérgezést március elején a délnyugat-angliai Salisbury városában – írja az MTI.

A BBC kedden úgy értesült, a 33 éves Julija Szkripalt előző este engedték ki Salisbury kórházából, és biztonságos helyre szállították.

A Scotland Yard főparancsnok-helyettese múlt héten közölte: Szergej Szkripal valószínűleg Salisburyben lévő otthonában szenvedett mérgezést, lánya pedig akkor éppen látogatóban volt apjánál.

Nagy-Britannia gyilkossági kísérletnek tekinti az incidenst, amelyért Moszkvát tartja felelősnek. Az orosz kormány azonban folyamatosan és határozottan tagadja, hogy köze lenne a Szkripal-ügyhöz.

A 66 éves Szergej Szkripalt és lányát a több mint egy hónappal ezelőtti mérgezés után hetekig válságos állapotban kezelték, de az utóbbi napokban mindkettőjük állapota gyorsan javult.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.