időjárás 26°C Ottó 2022. július 2.
logo

Háborús szituációt szült a határunkon a migránshullám

Tucatjával engedik be az illegális migránsokat az Egyesült Államokba + videó

Forrás: V4NA Hírügynökség
2022.05.27. 11:18 2022.05.27. 11:30
Tucatjával engedik be az illegális migránsokat az Egyesült Államokba + videó

Civil szervezetek segítségével engedik be az illegális migránsokat a déli határnál, majd buszokra ültetik őket, hogy az ország különböző pontjaira utazhassanak. Erről egy videót is közzétett egy újságíró. Nem ez az első alkalom, hogy ilyen felvételek kerültek az internetre – írja a V4NA Hírügynökség.

Döbbenetes felvételeket készített egy amerikai újságíró az Egyesült Államok déli határánál. Drew Hernandez videóra vette, ahogy különböző civil szervezetek megszervezik az illegális migránsok utaztatását az Egyesült Államok területére. A videóban Hernandez elmagyarázza, hogy az illegális bevándorlókat a határon átvizsgálják, majd egy adatfeldolgozó központba küldik.

Az illegális migránsok kisétálnak ebből az NGO-ból. Szó szerint csak úgy kisétálnak az amerikai utcára

– magyarázza döbbenten az újságíró, aki ezután a központ mellett parkoló buszokra mutat, mondván, hogy ezek a járművek civil szervezetek tulajdonában vannak.

Így jutnak be ezek az emberek csak úgy, simán és illegálisan ebbe az országba

– mondja Hernandez a felvételen, majd hozzáteszi, hogy amint elindul egy migránsokkal teli busz, azonnal leparkol a következő, és ez így megy tovább egész nap.

Hernandez azt is elmondta, hogy

sok NGO keresztény, katolikus szervezetnek álcázza magát.

Nem ezek az első felvételek, amelyek lerántják a leplet arról, hogyan engedik be migránsok tömegeit az Egyesült Államokba. Ahogy arról a V4NA is beszámolt, rengeteg pénzt költött a Biden-adminisztráció arra, hogy illegális határátlépőket szállítson az Egyesült Államok különböző részeire. A demokrata elnök tízezreket szállíttatott repülővel egyes államokba. Rejtett kamerás felvételek készültek arról, ahogy a migránsok az éjszaka leple alatt kereskedelmi repülőjáratokkal utaztak az ország különböző pontjaiba.

Ez az akció legalább 340 millió dollárjába került az amerikai adófizetőknek 2021 első kilenc hónapjában. A magánvállalatok és civil szervezetek segítségével végrehajtott művelet során az illegális bevándorlókat a déli határról többek között New York, Florida és Pennsylvania államok kis- és közepes méretű repülőtereire szállították. A járatokon ráadásul fényképes igazolványt sem kellett felmutatniuk a bevándorlóknak és előzetes egészségügyi szűrés sem volt kötelező. De nemcsak a bevándorlók utaztatására költött el százmilliókat a Biden-adminisztráció. Tavaly összesen 212 millió dollárt fordítottak arra, hogy orvosi ellátást biztosítsanak a határátlépőknek és a szövetségi őrizetben lévő illegális külföldieknek.

2021 egyébként rekordév volt a határokon: több mint 1,7 millió migráns akart bejutni az Egyesült Államok területére. 2022 pedig valószínűleg a tavalyit is felülmúlja majd, hiszen csak áprilisig csaknem 1,3 millió migráns érkezett a határra.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: Twitter)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.