Novák Katalin bejegyzését osztotta meg Elon Musk

A milliárdos üzletember szerint meg kell teremteni az emberek következő generációját, különben a feledés homályába veszünk.

Forrás: Mandiner2023. 11. 01. 11:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elon Musk Twitter-oldalán (X) osztotta meg a magyar köztársasági elnök bejegyzését, amelyben Novák Katalin arról szavaztatta meg követőit, hogy szerintük rendben van-e, hogy a gyermeket vállalók anyagi hátrányban vannak a gyermektelenekhez képest – szúrta ki a Mandiner.

Magyarországon azt szeretnénk, ha a gyermekes emberek anyagi előnyben lennének

– tette hozzá még a poszthoz az államfő. Elon Musk saját oldalán a következőket írta Novák Katalin soraihoz

A gyermekvállalást ösztönözni kellene, nem pedig pénzügyileg büntetni, mint a legtöbb országban! Meg kell teremtenünk az emberek következő generációját, különben a feledés homályába veszünk.

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, Elon Muskkal közösen indított családbarát kérdőívet Novák Katalin. – A cél: jobban megérteni. Mert a gyerekvállalás megmenti a világot – fogalmazott az államfő.

Borítókép: Novák Katalin és Elon Musk (Forrás: Facebook/Novák Katalin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.