Jeffrey Epstein nagyvilági nője a szeretője is volt?

Jeffrey Epstein az elegánsabb nők körében is próbálkozott.

2024. 01. 08. 21:24
Jeffrey Epstein Mug Shot
In this handout, the mug shot of Jeffrey Epstein, 2019. (Photo by Kypros/Getty Images) Fotó: Kypros/Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nadia Marcinko, akit csak Jeffrey Epstein nagyvilági nőjének neveztek, az utóbbi pár napban eltűnt a nyilvánosság elől – tudósít a News18. Az előkelő nő egy új kategóriát képvisel a korábban perverziókkal teli szexuális életet élő volt bróker életében.

A hölgy eleinte modell volt, később azonban áttért a repülőgép-vezetésre és pilóta lett. Az extravagáns külsejű nő minimum érdekes karakter a botrányokkal teli Epstein-ügy körül. 

A nőről nem tudni, vajon ő vezette-e Epstein gépét, azonban látták a „Lolita-Expresszen”, amely fiatalkorú nőket szállított a szexuális ragadozó kénye-kedvére.  A nőt még a 2000-es évek elején Jugoszláviából menekítette ki Epstein, amikor még nem volt nagykorú.

Ügyészek állítják, hogy Nadia rész vett a szexkereskedelemben, és bűnrészes az Epstein által elkövetett bűncselekményekben sőt, ő is abuzálta az áldozatokat. Mindenesetre a hölgy mentességet kapott Epstein egy jogi ügylete miatt a büntetőeljárás alól.

Az azonban érdekes fejlemény, hogy Nadia 90 alkalommal látogatta meg Epsteint a börtönben. Sőt, az Epstein-botrányban a nőt a néhai bűnöző többször a saját szexrabszolgájának nevezte korábban.

Borítókép: Jeffrey Epstein (Fotó: Getty Images/Kypros)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.