Mit suttoghat a kislányok fülébe a szexszel kampányoló Biden? + videó

Joe Biden szerint a jó szex a hosszú házasság titka, állítja a first lady új könyve, amelynek megjelenése már az elnökjelölti kampány része.

Forrás: Reuters2024. 02. 26. 12:00
83598448
US Vice President Joe Biden kisses his wife Jill at the US Capitol, after Barack Obama was sworn in as the 44th US president in Washington, DC, on January 20, 2009. AFP PHOTO/ ROBYN BECK (Photo by ROBYN BECK / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai elnökválasztásra időzítve jelenik meg Katie Rogers, a New York Times fehér házi tudósítójának könyve az Amerikai nő – A modern first lady átalakulása Hillary Clintontól Jill Bidenig, számolt be róla a Reuters. Biden és Jill 1977-ben házasodtak össze, amihez öt lánykérés kellett, hogy a házasságba végül Jill is beleegyezzen. 

Joe Biden amerikai elnök és felesége, Jill Biden a washingtoni Fehér Ház északi bejáratánál elhelyezett Valentin-napi dekoráció előtt 2024. február 14-én.
Joe Biden amerikai elnök és felesége, Jill Biden a washingtoni Fehér Ház északi bejáratánál elhelyezett Valentin-napi dekoráció előtt 2024. február 14-én. Fotó: Samuel Corum

A könyv egyszerű trükkel próbálja elhitetni az olvasókkal, hogy Joe Biden ereje teljében van, hiszen ha az elnök 81 évesen még mindig a szexet tartja a hosszú házasság titkának, akkor ott baj nem lehet. A Biden-adminisztráció ezzel próbálja ellensúlyozni, hogy a világsajtó mostanában Joe Biden demenciájától, politikai és családi botrányaitól hangos. Az elnök alkalmasságát firtatók kétségeit most a „kifecsegett” hálószobatitkokkal próbálják elaltatni.

A szexről szóló rész csak néhány bekezdést foglal el a 276 oldalas könyvben, de máris címlapokra került. 

Rogers arról is ír, hogy 2004-ben a most 81 éves Joe Biden azt mondta, nem érdekli az elnökjelöltség, el tud képzelni jobb dolgot is. 

Inkább otthon szeretkeznék a feleségemmel, amíg a gyerekeim alszanak

 – mondta. 

„Joe talán azóta visszaszorította nyilvános hálószobai nyilatkozatait, de a segítőinek azzal viccelődött, hogy a jó szex a tartós és boldog házasság kulcsa, a felesége legnagyobb bánatára” – írja Rogers.

 

Miért az időzítés?

Valamivel ellensúlyozni kell Joe Biden szerencsétlenkedéseit, feledtetni, hogy nincs olyan nap, hogy ne arról szólna a sajtó, mikor, hol esett el, fogott kezet a levegővel vagy éppen társalgott halottakkal. Utóbbira egyik példa, amikor állítása szerint Joe Biden nemrég kedélyesen elcsevegett Francois Mitterand francia elnökkel. Az egyetlen apró probléma, hogy a hajdani francia államfő csaknem három évtizede halott.

Mint arról lapunk már többször beszámolt, a 81 esztendős Joe Biden elnöksége alatt megszámlálhatatlanul sokszor hozta kínos helyzetbe magát

Keresztülnézett a brazil elnökön is.

 

Az egyik legbizarrabb pillanata azonban kétségtelenül az volt, amikor megcsócsálta egy ijedt kislány ruháját, s a fülébe suttogott valamit az elnök, aki büszkén dicsekszik szexuális életével.

Lapunkt azt is megírta, hogy egy X-felhasználó videós összeállítással hívta fel a figyelmet Biden tetteire, amelyeken az amerikai elnök kislányokat fogdos vagy éppen igyekszik megpuszilni őket. 

A gyerekek jól láthatóan rendkívüli élményeket szereztek a találkozók során, ám nem biztos, hogy meleg szívvel gondolnak vissza Joe Bidenre.

 A videót megosztó felhasználó egyébként azt kérdezte:

Hogy a fenébe tudtok támogatni egy férfit, aki ezt teszi a gyerekekkel?

 

Dühös a Fehér Ház

Eközben rendkívül dühös a Fehér Ház, amiért még a baloldali sajtó is Joe Biden amerikai elnök koráról és népszerűtlenségéről cikkezik. Biden az elmúlt hónapokban ugyanis több alkalommal csinált magából bohócot a nagy nyilvánosság előtt, így a republikánusok már régóta kongatták a vészharangot az elnök alkalmasságával kapcsolatban. A kislányok fogdosása mellett egy másik alkalommal, az észak-karolinai Greensboróban tartott beszéde után viszont udvariasan kezet fogott a levegővel az amerikai vezető.

 

Az államfő korával és szellemi hanyatlásával kapcsolatos kérdések akkor kerültek a fősodratú médiában is az érdeklődés középpontjába, amikor a minap Robert Hur, a Biden dokumentumkezelési ügyét vizsgáló különleges ügyész a jelentésében azt írta, hogy részben a jelentősen korlátozott memóriája miatt nem emel vádat az elnök ellen – idézi fel a Breitbart amerikai hírportál.

De számtalan esetben mutattunk be videókat mi is arról, hogyan nem tud felmenni a lépcsőn vagy botlik meg a saját lábában Joe Biden.

Az sem ritka jelenség, hogy az elnök elkószál, eltéved. Emlékezetes eset volt, amikor lelépett egy rendezvényről, vagy egy tévéinterjút hagyott ott, vagy amikor az őt vigyázó őrök segítsége ellenére eltévedt a Fehér Ház kertjében.

Biden többször el is bóbiskolt egy-egy rendezvényen.

 

Biden szexuális élete feledtetheti a botrányokat?

A kampányra időzített könyv ugyanakkor erősítené a narratívát, hogy Biden alkalmas egy újabb mandátumra. A szexuális életével kapcsolatos pletykák ugyanis azt sugallhatják, hogy a botrányairól híres elnök mégis ereje teljében van.

A Biden és felesége „szép románcát” viszont tovább árnyalják Bill Stevenson állításai, aki 1970 és 1975 között volt házas a first lady-vel, és korábban azt mondta, hogy még Jill házastársa volt, amikor ő találkozott Bidennel, és viszonyt kezdtek. 

Ahogy arról a DailyMail.com korábban beszámolt, Stevenson azt állítja, hogy ő mutatta be feleségét a leendő elnöknek. Joe Biden akkoriban az Egyesült Államok szenátusi helyéért kampányolt, és első feleségével, a később autóbalesetben elhunyt Neiliával élt. Ez azonban évtizedekkel ezelőtt történt.

Joe Bident azonban a fia körüli botrányok is terhelik. Hunter Biden ellen több bűncselekmény miatt is vádat emeltek, két kisebb súlyú bűncselekményben vádalkut kötött a hatóságokkal. Azt azonban a bíróság később megsemmisítette, ismét bíróság elé állt az ügyben, és csak súlyos feltételekkel maradhatott szabadlábon. Mint arról korábban írtunk, Joe Biden fia ellen azóta Kaliforniában újabb kilenc vádpontban emeltek vádat, ez ügyben több millió dolláros adócsalás miatt ítélhetik el. Ráadásul ebben az ügyben már szerepel a Burisma-ügy is, ami felveti annak gyanúját, hogy az elnök közbenjárt fia érdekében az ukrán hatóságoknál, hogy korrupciós pénzeket kapjon.

 

Borítókép: Joe Biden amerikai alelnök megcsókolja feleségét, Jillt az amerikai Capitoliumban, miután Barack Obamát feleskették az Egyesült Államok 44. elnökévé Washingtonban 2009. január 20-án (Fotó: AFP/Robyn Beck)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.