Tucker Carlson elárulta oroszországi látogatásának okát + videó

Megy a találgatás. Vajon összejöhet a Vlagyimir Putyin-interjú Tucker Carlsonnak?

2024. 02. 05. 9:54
Carlson, Tucker
Tucker Carlson, a Fox News amerikai konzervatív véleményvezér (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt) Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tucker Carlson ismert amerikai jobboldali véleményvezér oroszországi útjáról találgat a sajtó. Egyes vélemények szerint Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készíthet interjút.

Most a médiaszemélyiség az Izvesztyija című orosz napilapnak adott interjújában elmondta, miért érkezett az Orosz Föderációba. Kijelentette, szereti Moszkvát, és szépnek tartja az orosz fővárost.

Látni akartam, annyit olvastam róla. Beszélni akartam az emberekkel, és látni, hogyan működnek a dolgok

 – magyarázta Carlson.

Arra a kérdésre, hogy interjút készít-e az orosz elnökkel, Tucker Carlson csak röviden válaszolt: 

Majd meglátjuk.

Mint arról lapunk már korábban beszámolt, az isztambuli repülőtéren és az orosz fővárosi Nagyszínházban – a Bolsojban – látták Tucker Carlson jobboldali véleményvezért. A Mash orosz hírportál úgy értesült, az amerikai politikai kommentátor február 1-jén a Turkish Airlines török légitársaság gépével, isztambuli átszállással érkezett Oroszországba – ahol egyébként most jár először.

 

Borítókép: Tucker Carlson előadást tart Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium Feszten, a Széchenyi téren 2021. augusztus 7-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.