Moszkvában látták Tucker Carlsont, interjút készíthet Putyinnal

Már az egész orosz sajtóban arról cikkeznek, Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezér Oroszországba érkezett. Egyes hírportálok azt a lehetőséget is felvetették, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készíthet interjút.

2024. 02. 04. 7:13
TRUMP, Donald; CARLSON, Tucker; TAYLOR GREENE, Marjorie
Bedminster, 2022. augusztus 1. Donald Trump amerikai elnök (j) Tucker Carlson médiaszemélyiséggel, a Fox News amerikai televízió mûsorvezetõjével (k) és Majorie Taylor Greene georgiai republikánus képviselõvel a LIV meghívásos golfversenysorozat harmadik fordulóját nézi a New Jersey állambeli Bedminsterben, a Trump Országos Golfklubban 2022. július 31-én. MTI/EPA/Justin Lane Fotó: Justin Lane
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az isztambuli repülőtéren és az orosz fővárosi Nagyszínházban – másnéven Bolsoj Színházban – kaphatták lencsevégre Tucker Carlson jobboldali véleményvezért. A Mash orosz hírportál úgy értesült, az amerikai politikai kommentátor február 1-jén a Turkish Airlines török légitársaság gépével, isztambuli átszállással érkezett Oroszországba – ahol egyébként most jár először. A híroldal Telegram-csatornáján tett közzé két fotót Carlsonról, a második a színházban készült a Spartacus balettelőadáson február 3-án.

Az orosz sajtó kiemelte, korábban Carlson jelezte, hogy szívesen készítene interjút Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ám akkor a Kreml sajtótitkára azt mondta, egyelőre nincs tervben a beszélgetés. Azt azonban nem tudni, hogy a jobboldali véleményvezér moszkvai útja során készít-e interjút Putyinnal.

Carlson látogatásának hírére reagálva Marjorie Taylor Greene republikánus párti kongresszusi képviselő X-oldalára egy fotómontázst posztolt Carlsonról és Putyinról. A bejegyzésbe azt írta a demokratákra utalva,

utálják, ha egy olyan ember, mint Tucker eltér a forgatókönyvtől.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök (j) Tucker Carlson médiaszemélyiséggel, a Fox News amerikai televízió műsorvezetőjével (k) és Marjorie Taylor Greene georgiai republikánus képviselővel (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.