Kommunista rémálom uralkodik Chilében

José Antonio Kast volt chilei elnökjelölt felszólalt az idei CPAC Hungary rendezvényen.

2024. 04. 26. 14:53
José Antonio Kast korábbi chilei elnökjelölt (Fotó: AFP/Javier TORRES)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Orbán Viktor miniszterelnök egy olyan társadalom modelljét villantotta fel nekünk, ahol lehet hinni a családban, a szabadságban, a demokráciában, az életben – fogalmazott José Antonio Kast volt chilei elnökjelölt a CPAC Hungaryn. Mint mondta, Chilében  attól eltérően, mint ami Magyarországon napjainkban tapasztalható  progresszív kormány került hatalomra.

Ez a progresszív kormány mindössze két év alatt képes volt arra, hogy egy virágzó országot szegénységbe taszítson. Ez az, amit a progresszívek nagyon sok országban elérnek. Nagyon rövid idő alatt képesek elpusztítani mindent, amit oly sok erőfeszítéssel annyi idő alatt hoztunk létre. Chilének sajnálatos módon napjainkban egy olyan kormánya van, amelyet egy woke elnök irányít. Arról beszélt, hogy valamennyi bevándorlót szeretettel fogadjuk majd Chilében, és sikerült elérnie, hogy a migránsok aránya már meghaladja a chilei népesség 10 százalékát

– ismertette. Kiemelte, hogy Chilében gyakorlatilag a nők nem mehetnek ki nyugodtan az utcára este nyolc után. Ez az elnök képes volt arra, hogy az ígéreteket egy kommunista rémálommá változtassa  jegyezte meg, ugyanakkor kiemelte, hogy van még remény. 

Elsősorban azért, mert van egy kiváló csapat mögöttünk, és ezzel a csapattal azon dolgozunk, hogy a szabadság hatalmas győzelmét érjük el. Vannak jelenlegi modellek, amelyek mutatják nekünk az utat. Argentínában felbukkant egy bátor, eltökélt vezető, Javier Milei személyében

húzta alá a chilei politikus. Példaként említette Salvadort is, ahol szintén felbukkant egy erőskezű vezető, aki mögött egy kitűnő csapat áll a háttérben, és néhány év alatt sikerült leszámolni a szervezett bűnözéssel. Végül reményét fejezte ki, hogy legközelebb már Chile elnökeként szólalhat fel a CPAC Hungary színpadán. Egy olyan ország elnökeként, amelyik megérdemli, hogy a romjaiból újjáépüljön  zárta beszédét José Antonio Kast.

Borítókép: José Antonio Kast korábbi chilei elnökjelölt (Fotó: AFP/Javier Torres)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.