Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
DániaKevesebb, de jobb Európára van szükség

– Az európai uniós intézmények egyre inkább bürokratikus óriásként működnek, semmint politikai testületként. Mi, konzervatívok nagyon határozottan hiszünk abban, hogy szükség van arra, hogy a politika hatékonyan vezesse Európát – fogalmazott Antonio Giordano, az Európai Reformisták és Konzervatívok (ECR) főtitkára, az Olasz Testvérek (Fratelli d’Italia) parlamenti képviselője a CPAC Hungaryn.A globalisták olyan támadást indítottak Trump ellen, amitől még Sztálin is visszariadt volna

– Orbán Viktor jól mutatja, hogy az ő illiberális uralma nagyon is demokratikus és népszerű. Kiáll a keresztény értékekért, és a jog erejével tart rendet az országában. Erre kéne mindannyiunknak törekedni. Vegyük át az orbáni sikerreceptet az Egyesült Államokban is! – fogalmazott Gavin Wax, a New York Young Republican Club elnöke a CPAC Hungaryn.

„A globális konzervatív mozgalomnak ma erőt kell mutatnia, mert a jövő a miénk”

Az európaiak Lisszabontól egészen a keleti végekig kezdik megérteni, hogy a liberalizmus, a globalizmus és a szocializmus nem válik a társadalom javára, hanem szegénységet, nyomorúságot és a bevándorlás brutális növekedését vonják maguk után – mondta André Ventura, a portugál Chega! párt elnöke videóüzenetében, amit a CPAC Hungaryre küldött.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.