Novák Katalin és Mike Pompeo egyazon konferencián szólaltak fel

A magyar családügyi miniszter a nők helyzetéről beszélt az amerikai szervezésű eseményen.

Magyar Nemzet
2020. 10. 22. 18:58
null
Novák Katalin Család politikáért Felelős Miniszter Asszony Október elsejétől . 20200921 Budapest Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: BACHPEKARYMATE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország társszervezésében zajlik egy, az Egyesült Államok kezdeményezte konferencia a nők helyzetéről és lehetőségeiről csütörtökön. Az online eseményen Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Fidesz alelnöke is felszólalt egy videóüzenet formájában.

Novák díszes társaságban, az amerikai külügyminiszter és egészségügyi miniszter mellett kapott lehetőséget a magyar tapasztalatok megosztására.

A konferenciáról a miniszter a Facebookon is megosztott egy videót. Mint azt a bejegyzésben írta,

a célunk, hogy a nők ne kényszerüljenek választani anyaság és a szakmai élet között.

Előzőleg azt is elmondta: a magyar kormány az amerikai adminisztrációval immár évek óta közösen dolgozik a családközpontú értékek védelméért. – Ezért vállaltam ezt a szereplést is – mondta a Fidesz politikusa, hozzátéve: bízik benne, hogy világszerte mindenhol sikerül a családok megerősítése.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.