A Nemzeti Színházban lép fel a salgótarjáni társulat

November 5-én a Nemzeti Színházban bizonyít a salgótarjáni teátrum, országos sikerű előadásával, Szarvas Józseffel a főszerepben.

Magyar Nemzet
2020. 10. 21. 14:16
null
Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sütő András sajátos hangulatú műve olyan problémát taglal, ami napjainkban is érzékelhető. A hitről szól, igazi székely humorral megfűszerezve. Olyan, akár az élet: olykor mosolyra fakaszt, olykor elgondolkodtat, olykor meseszerű, olykor nagyon is valóságos. Válaszokat ad és kérdéseket vet fel a családról, a szerelemről, az Istenbe vetett hitről, a túl könnyen vagy egyáltalán el nem engedett dolgokról. Teszi mindezt úgy, hogy megőrzi Sütő világát és mégis mai lesz.

Bódi Vencel szerepében Szarvas József a Nemzeti Színház társulatának tagját, a Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt láthatjuk. Árvai Réka szerepében Tarpai Viktória, aki a legjobb színésznőnek járó díjat is megkapta a produkcióban nyújtott alakításáért. Továbbá Hajdu Tibor, Jakab Csaba és Varga Fekete Kinga elevenítik meg a misztikumokkal teleszőtt előadás karaktereit.

Fotó: Komka Péter

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.