Meghalt Damu Roland színész

December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen meghalt a súlyos állapotban, a hónap első felében kórházba került Damu Roland színész.

Magyar Nemzet
2021. 12. 27. 9:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Blikk információi szerint elhunyt Damu Roland, a színész Facebook-oldalán a színész állapotáról eddig is adatokat közlő régi barát ma ezt írta ki Damu Roland profilképe alá: „Megrendülten tudatom, hogy ma éjjel Damu Roland elhalálozott. Nincsenek szavak, marad a csend. Roli a szívünkben örökre velünk marad…”. A családból a Blikknek megerősítették a színész halálhírét.

A színész decemberben sokadjára került kórházba, két oltás után koronavírus-fertőzés következtében vitték az intenzív osztályra. A bulvárlap információi szerint a Damu Rolandot mélyaltatásban tartották, műtüdő lélegeztette. 

Az 1974-es születésű színész Nyíregyházán járt a művészeti szakközépiskolába, ott, iskolai darabokban szerepelt először. Később több színházban is játszott, de több mint 150 filmben és sorozatban szinkronizált. Legismertebb szerepe a Jóban rosszban Várnagy Elődje volt, az egész ország megismerte ekkor. Később barátnője, Palácsik Tímea megerőszakolása miatt vád alá helyezték és börtönre ítélte a bíróság 2012-ben. 2015 áprilisában szabadult. Azóta önálló esteket adott, de karrierje és így anyagi helyzete sem jött helyre.

Borítókép: a színész a Jóban rosszban című sorozatban (Forrás: TV2)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.