időjárás 15°C Helga 2023. október 3.
logo

A vihar miatt félbeszakadt a Mandoki Soulmates jubileumi koncertje

Forrás: INDEX.HU
2022.08.19. 23:47 2022.08.20. 11:34
A vihar miatt félbeszakadt a Mandoki Soulmates jubileumi koncertje

Félbeszakították a Mandoki Soulmates jubileumi koncertjét. A zenész szeretett volna minél többet játszani a közönségének, végül a fia beszélte rá az előadás megszakítására.

30 éves jubileumi koncerttel készült a Mandoki Soulmates, amelyet a budai várban tartottak volna, a Szentháromság téren. Bár a koncert megkezdődött, a programot félbe kellett szakítani a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs döntése alapján. A többórásra tervezett fellépést bőven a vége előtt kellett leállítani, melyen Mándoki szeretett volna minél többet játszani – számolt be erről cikkében az Index.

MÁNDOKI László
Fotó: Mohai Balázs / MTI

A Telex értesülései szerint megkérdezte a közönséget, hogy áznak-e, fáznak-e, de mivel még nem kezdett rá az igazi vihar, így eltökélten folytatni akarta a fellépést. Erről a fia beszélte le.

Mándoki az eseményeket úgy kommentálta:

Azt mondják, hogy lekapcsolják az áramot, ha tovább játszunk. Nagyon sajnálom, mert mi játszanánk.

A szombat is kérdéses

Tegnap az Index is részt vett a Mandoki Soulmates zárt körű főpróbáján, ahol a híres zenész szakadatlan lelkesedését fejezte ki több ízben. A mai koncert vihar miatti halasztása fel sem merült, így kérdés, hogy a jubileumi koncertet bepótolják-e, ha pedig igen, akkor mikor és milyen formában.

Az operatív törzs tájékoztatása alapján az egyes programokat a helyszíni szervezők döntése alapján fújják le vagy folytatják, majd később az OMSZ-figyelmeztetésére hivatkozva este 8-tól minden budapesti szabadtéri ünnepi rendezvényt lefújtak a vihar miatt. Mivel az időjárás a döntések meghozatala óta romlott, a holnapi rendezvények helyzete kérdéses. A szabadtéri programok, valamint a tűzijáték megtartásáról a szombaton egész nap ülésező, az időjárási viszonyokat figyelembe vevő operatív törzs fog dönteni, az azonban tudható, hogy a légi parádét nem tartják meg.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép: A Mandoki Soulmates koncertje Budapesten 2022. augusztus 19-én (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Az államalapítás ünnepe

Több tízezren vettek részt a Szent István-napi programokon Budapesten

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.