Először jelentkezett balesete óta Szász Júlia: ezt üzente a Nemzeti Színház színésznője

A művész már otthon gyógyul.

Forrás: Instagram2023. 11. 22. 9:38
Szász Júlia
Szász Júlia Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először jelentkezett november 10-i balesete óta közösségi oldalán Szász Júlia. A Nemzeti Színház színésznője 24 órán át elérhető Instagram-sztorit tett közzé, amelyben a karja és a rajta lévő kórházi karszalag látható, mellé pedig azt írta: „Round 2, Fight”, arra utalva, hogy kezdődik a második forduló, a harc. Vagyis a gyógyulás. 

Először jelentkezett balesete óta közösségi oldalán Szász Júlia
Először jelentkezett balesete óta közösségi oldalán Szász Júlia. Forrás: Instagram 

Mint ismert, Szász Júlia és kollégája, Horváth Lajos Ottó a Nemzeti Színház november 10-i Rómeó és Júlia-előadásán szenvedett balesetet, amikor leestek egy 2,8 méter magas díszletelemről. A történtek hatására lemondott a teátrum vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila, a kezdeményezéssel azonban Csák János miniszter csak a balesettel kapcsolatos vizsgálatok lezárulta után foglalkozik majd. 

Szász Júliát a balesetet követően a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikájára szállították, ahonnan november 15-én engedték haza, azóta otthon gyógyul. 

Borítókép: Szász Júlia (Fotó: Bach Máté)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.