Újabb színházi baleset történt itthon

Megsérült Besenczi Árpád színművész a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház péntek esti előadása közben, a darabot félbeszakították. Rövid időn belül ez a második súlyos ilyen jellegű szerencsétlenség idehaza, mivel november 10-én, pénteken este két színész súlyos balesetet szenvedett a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása közben. Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót azóta hazaengedték a kórházból.

Forrás: MTI2023. 11. 18. 12:47
BESENCZI Árpád; BESENCZI Zsongor;
Zalaegerszeg, 2023. október 12. Besenczi Zsongor (j) Bendegúz és Besenczi Árpád (j) a bakter szerepében az Indul a bakterház címû bohózat próbáján a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban 2023. október 11-én. Rideg Sándor regényének színpadi változatát Böhm György rendezésében október 13-én mutatják be. MTI/Katona Tibor Fotó: Katona Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Indul a bakterház péntek esti előadása közben Besenczi Árpádnak – aki egyben a színház igazgatója – megsérült a keze, a darabot ezért félbe kellett szakítani. A színművészt kórházba szállították, de még éjszaka hazaengedték, maradandó sérülése ellenére kielégítő az állapota. A színház közölte, hogy a darab szombati előadása elmarad. A pénteken félbeszakadt és a szombaton elmaradt előadást január 12-én és 13-án pótolják. Besenczi Árpád a tervek szerint keddtől ismét színpadra áll – jelezte a zalaegerszegi teátrum.

Az Index értesülése szerint a művész maradandó kézsérülést szenvedett. A portál úgy tudja, hogy az igazgató maga hívta ki a rendőrséget, helyszínelés is volt.

Borítókép: Besenczi Zsongor Bendegúz és Besenczi Árpád a bakter szerepében (Forrás: MTI/Katona Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.