Csak a jót – megjelent az új Ossian album címadó dala

Fogós refrén, dinamikus gitárdallam, pozitív üzenet – április 17-én jelenik meg az Ossian 24. nagylemeze Csak a Jót címmel. Az albumon 12 új dal lesz, a lemezt mától lehet előjegyezni, ezért a zenekar közzétette az első új daluk szöveges videóját.

Pataki Tamás
2020. 03. 01. 17:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Ossiannak a kezdetektől fogva pozitív üzenetei vannak. Elég az Acélszív kulcsmondatát idéznem: „olyannak és úgy fogadj el, ahogy én teszem”. A nagyvilág olyan, amilyen, de mi magunk formálhatjuk jobbá a sajátunkat. Én rendíthetetlenül optimista vagyok, és a soha fel nem adás híve. Az új album szerintem egyenes folytatása A Reményhozó albumnak, de az Ossian minden korszakából vannak benne hangulatok, egy nagyon változatos anyag született, erős, karakteres dalokkal – nyilatkozta Paksi Endre énekes, frontember a Csak a Jót című lemezükről.

Az albumpremier és a dedikálás április 17-én lesz az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A lemezborítót a 2018-as A Reményhozó lemezhez hasonlóan a HammerWorld grafikusa, Devecz Ádám (Kalapács, Road, Depresszió, Moby Dick) készítette.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.