Huszonkétezer embert evakuáltak a barcelonai fesztiválról

Tűz ütött ki a Tomorrowland helyszínén.

Lakner Dávid
2017. 07. 30. 14:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ki kellett üríteni a Tomorrowland elektronikus zenei fesztivált szombat este Barcelona közelében, miután tűz ütött ki a színpadon. A lángok néhány órával Steve Aoki fellépése előtt csaptak a magasba, a közelben állók pánikban menekültek a helyszínről. Több mint huszonkétezer embert kellett evakuálni a fesztiválról.

A szervezők szerint technikai üzemzavar okozta a balesetet, amiben egyébként senki nem sérült meg. A tűzoltók eredetileg úgy sejtették, hogy túlmelegedett egy színpadi kellék, miközben épp egy pirotechnikai látványbemutatót tartottak. 

A 2005-től megtartott fesztivált egyébként különböző helyszíneken egyszerre rendezik meg, a főrendezvény pedig Belgiumban található. A Tomorrowland Unite nevű spanyol társfesztivált Santa Coloma de Gramenet-ben tartották.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.