Infúzióval táplálják Törőcsik Marit

A színésznő kedélye jó, de nem akar enni.

MN
2017. 07. 13. 6:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jordán Tamás, Törőcsik Mari régi kollégája és barátja számolt be a Blikknek a színésznő állapotáról.

Mint mondta, Törőcsik Mari nagyon jó körülmények közt van, odafigyelnek rá. „Egy probléma van, hogy nem akar enni. Az agyával pontosan tudja, hogy kellene, mert nem mehet haza, amíg erőre nem kap, de nincs étvágya, nehezen megy neki. Mindenki kérleli, hogy egyen, de hiába. Infúziót kap, hogy pótolják a hiányt a szervezetében.”

„Az mindenesetre biztató, hogy jó a kedve, életerős és a humora is a régi. Érdekes, hogy mégsem akar enni, pedig az élethez ragaszkodik” – fűzte hozzá.

Jordán Tamás a Borsnak is nyilatkozott, a lappal egyebek mellett közölte, hogy a színésznő eredetileg egy megfázás miatt került be, mert az nagyon legyengítette. „Szervi baja nincs, teljesen tudatánál van, sztorizgat, sokszor alig lehet lelőni. A kedélye jó, meg lehet nevettetni” – fogalmazott a Weöres Sándor Színház igazgatója.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.