Életben van Tupac Shakur?

1996-ban a zenész mellett ült, mikor meglőtték, most ezzel sokkol a börtönben meginterjúvolt Suge Knight.

Balogh Roland
2017. 09. 24. 16:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amikor Tupac meghalt, már ha meghalt ugyanis, mikor elhagytam a kórházat, nevetett és viccelődött. Elég fura, nem értem, ha ilyen volt, hogy fordulhatott minden olyan rosszra? – Ezzel az erős, a keményvonalas összeesküvés-elméletek világába kalauzoló mondattal sokkol az amúgy emberölés miatt börtönben ülő és folyamatban lévő tárgyalásának újabb fordulójára váró Suge Knight.

A szebb napokat megélt, a Death Row kiadó társalapítójaként is ismert volt amerikai futballista zenei producert a börtönben interjúvolták meg egy készülő, Ki lőtte le Tupacot és Biggie-t címen futó dokumentumfilmhez. Kijelentései pedig igencsak a sci-fi kategóriába tartoznak, Tupac Shakurt ugyanis huszonegy éve, 1996. szeptember 13-án lőtték le egy autós támadásban. Az akkor mindössze 25 éves hiphop zenész mellett Knight ült az autóban, miután részt vettek a Bruce Seldon és Mike Tyson között rendezett bokszmeccsen.

Noha Knight szavai elég hihetetlenül hangzanak, a BBC is szemlézte meglepő mondatait. A most 52 éves férfi szerint – aki nagyjából a fél amerikai rapszakmával igen komoly vitában állt vagy épp áll – Tupac esetében minden elképzelhető, így az is, hogy megrendezte saját halálát, hogy felszívódhasson.

A főleg fiatalon elhunyt zenészeknél – nem csak a fanatikusaik között – igen népszerű a teória, hogy „biztos nem halt meg”. Noha Tupac 21 éve nem adott életjelet magáról, Kim Kardashian is posztolt már egy fotót 2012-ben, amin egy, a rapperhez hasonló férfi volt látható, a fotó alá pedig csak annyit írt: Hm, Tupac él és dolgozik?!?

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.