Még nem tér vissza a színpadra Cserhalmi György

A színész arra kérte Vidnyánszky Attilát, hogy vegye ki a Bánk bán című darabból.

MN
2017. 09. 11. 7:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mégsem szerepel Cserhalmi György a Nemzeti Színház Bánk bán című drámájában. Néhány napja ugyan még benne volt a szereposztásban, egy gyors csere után Szalma Tamás veszi át a karaktert – írja a Blikk. A lap megkeresésére a színész is megerősítette, hogy Cserhalmi nem szerepel a darabban.

A Nemzeti Színház sajtóosztálya közölte: „Cserhalmi György jelenlegi egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy folyamatos fizikai megterhelésnek legyen kitéve, ezért kérte Vidnyánszky Attilát, hogy vegye ki a darabból.”

Cserhalmi György a tervek szerint a Szikora János által vezetett székesfehérvári Vörösmarty Színházban színpadra léphet. „Az egész társulat és a közönség is várja őt, számítunk rá, de csak akkor, amikor már elég fittnek érzi magát a játékhoz. Hogy ez mikor lesz, az kizárólag rajta múlik” – nyilatkozta korábban Szikora a Blikknek.

A Vörösmarty Színház áprilisban Facebook-oldalán azt írta: a Kossuth-díjas színművész az elmúlt időszakban súlyos térdműtéten esett át, és a beavatkozás után komoly gerincprobléma is felmerült, így orvosai az azonnali műtét mellett döntöttek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.