Megtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróban

Neil Tennant és csapata egyik tagja sétálni indult, amikor négyen eléjük álltak pénzt és a telefonokat követelve.

MTI
2017. 09. 22. 7:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian. Neil Tennantet és csapata egyik tagját, Pete Gleadallt a riói zenei fesztiválon tartott koncertjük másnapján érte a támadás. A zenekar szóvivője szerint mindkettejüknek elvették a telefonját és a készpénzét.

A rablásról a brazil O Globo számolt be csütörtökön. Tennant és kollégája a Belmont Copacabana Palace Hotelből indult sétálni este fél kilenc körül a Leme nevű partszakasz felé, amikor négyen eléjük álltak pénzt és a telefonokat követelve. Az eset után a zenészek és stábjuk biztonsági őröket szerződtettek riói tartózkodásuk idejére az O Globo értesülése alapján.

Az áldozatok szerint „a támadók nem voltak erőszakosak, a telefonrablás a környék leggyakoribb bűnténye” – írta e-mailben a szóvivő. A riói rendőrségnek nincs információja az esetről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.