Dustin Hoffmant is szexuális zaklatással vádolják

Az őt ért vádakra a színész bocsánatkéréssel válaszolt, azt mondta, tiszteli a nőket.

MN
2017. 11. 01. 18:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Anna Graham Hunter azt állítja, hogy 1985-ben, 17 éves korában Dustin Hoffman szexuálisan zaklatta Az ügynök halála készítése közben. Hunter gyakornokként dolgozott a forgatáson, és azt mondja, hogy az akkor 48 éves Hoffman egy limuzinban ülve többször is hozzáért a fenekéhez, és kéretlenül szexuális témájú beszélgetéseket kezdeményezett vele.

Hunter szerint Hoffman a forgatás első napján talpmasszázst kért tőle, és először csak flörtölt, majd elkezdett nyíltan a szexről beszélni, és megfogta a lány fenekét is. Egy másik napon, mikor Hunter a színész reggelirendelését vette fel a színész öltözőjében, Dustin Hoffman azt mondta: „Keményre főtt tojást, és puhára főtt csiklót kérek.”

Az őt ért vádakra Hoffman bocsánatkéréssel válaszolt, azt mondta, tiszteli a nőket, és sajnálja, ha Huntert bárkivel, amit tett vagy mondott, kellemetlen helyzetbe hozta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.