Kerényi Miklós Gábor: Az én generációmnak teljesen hétköznapi dolog volt a fenekelés

Semmilyen típusú megalázás nem történt – emelte ki.

MN
2017. 11. 08. 22:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Semmilyen típusú megalázás ebben nem volt – jelentette ki Kerényi Miklós Gábor az RTL Klub Híradójának azzal kapcsolatban, hogy kiderült, vállfával fenekelte el egyik színészét. 

Hozzátette, hogy ennek különös jelentősége nincs, nem a fájdalomokozás volt a lényeg, és maga Maros Ákos is elismerte, hogy nem történt szexuális zaklatás. Kitért arra is: az ő nemzedékének az, hogy „a fenekére kapott egyet a szüleitől, az edzőjétől vagy a tanártól az iskolában”, teljesen hétköznapi dolog volt. A tánccsoportokban ma is létezik avatás – fogalmazott.

Ismert, a Budapesti Operettszínház művészeti vezetőjét és volt főigazgatóját, Kerényi Miklós Gábort hétfőn név szerint is megnevezte Maros Ákos egykori színész, táncos és műsorvezető, mint aki zaklatta őt. A színház ezt követően közölte: a továbbiakban nem tart igényt a nyugdíjba vonulását vasárnap bejelentő „Kero” munkájára.

A volt főigazgató ezek után a Facebookon kért bocsánatot Marostól és mindazoktól, akik hasonló történetekkel álltak a nyilvánosság elé, ám ezt az áldozat nem fogadta el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.