Szexuális zaklatással vádolják a Backstreet Boys szépfiúját

Nick Carterről egy énekesnő azt állítja, hogy megerőszakolta.

MN
2017. 11. 22. 10:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy amerikai énekesnő szexuális zaklatással vádolja az 1990-es, 2000-es évek egyik legsikeresebb amerikai fiúcsapatának, a Backstreet Boysnak az egyik tagját, Nick Cartert – írja a Pitchfork.com.

Nem sokkal azután, hogy októberben kiderült, 2006-ban vizsgálat indult Nick Carter és egy barátja, Rob Kalouch ellen, mert egy házibuliban erőszakoskodtak egy nővel, a nyilvánosság elé lépett Melissa Schuman.

Az énekesnő, aki a 2000-es évek egyik popformációjának, a Dreamnek a tagja volt, most azt állítja, hogy 18 éves korában, amikor együtt dolgozott egy filmen Carterrel, az énekes megerőszakolta.

Noha Schuman akkor elmondta menedzserének, hogy mi történt, és hogy fel szeretné jelenteni Cartert, a férfi azonban felhívta a figyelmét arra, hogy Carternek vannak a legjobb ügyvédei az országban, és a vádemelés csak a nőnek ártana szakmailag és a társadalom előtt is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.