Folytatják a Harry Pottert – És ez most viccesebb, mint bármikor

Újabb epizód készült az ifjú varázsló kalandjairól, amely minden eddiginél szórakoztatóbb lett.

MNO
2017. 12. 14. 15:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Harry Potter-könyvek minden bizonnyal az elmúlt évek legnépszerűbb olvasnivalói közé tartoznak – talán ezért is nehéz elfogadni a rajongóknak, hogy a történet bizony véget ért. A Botnik Studios egy prediktív billentyűzet segítségével készített egy újabb kötetet. (A stúdió olyan írók, művészek és fejlesztők közösségeként definiálja magát, amely számítógépes eszközökkel keveri és formálja a nyelvet.)

A program, amelyet az új könyv készítéséhez használtak, az eddigi hét kötet szókincsét felhasználva generálta a mondatokat, amelyek egészen viccesre sikeredtek. Már a cím is magáért beszél: „Harry Potter és Egy Nagy Halom Hamunak Látszó Portré” – és nagyjából az egész könyvben ilyen és ehhez hasonló kacifántos szókapcsolatokat találunk. A fiatal varázsló rajongói imádják az új kötetet, a stúdió Twitter-oldalán csak úgy záporoztak a lájkok a könyv lapjairól készült fényképre.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.