Újabb nő vádolja erőszakkal Stallonét

A 71 éves, Oscar-díjas színész tagadja a vádat.

MTI
2017. 12. 22. 17:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb nő vádolta meg szexuális erőszakkal Sylvester Stallonét, a kaliforniai Santa Monica-i rendőrsége közölte, hogy vizsgálja az 1990-es években történt esetről szóló bejelentést. A 71 éves, Oscar-díjas színész tagadja a vádat, amely szerint az 1990-es évek elején Santa Monicában megerőszakolta a feljelentőt.

Martin Singer, Stallone ügyvédje közölte, hogy a nő „egy huszonhét éve történt állítólagos erőszakról tett bejelentést a rendőrségnek. Ügyfelem határozottan kétségbe vonja az állítást” – hangsúlyozta.

A Santa Monica-i rendőrség szóvivője elmondta, hogy az állítólagos áldozat még novemberben tette bejelentését. Hangoztatta, hogy „alapos vizsgálatot” folytatnak, mielőtt a kerületi ügyész elé terjesztik az ügyet. Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra, hogy a kaliforniai törvények értelmében az ügyet elévültnek tekinthetik, mivel általában egy bűnügyet elkövetésétől számítva tíz éven belül tárgyalni kell.

Novemberben a Deadline magazin tárta fel, hogy 1986 júliusában egy tinédzser lány bejelentést tett a Las Vegas-i rendőrségen, amelyben azt állította, hogy Sylvester Stallone és testőre molesztálta őt a Las Vegas-i Hilton szállóban. Az ügyet azonban ejtették, mivel nem volt hajlandó feljelentést tenni ellenük. A magazin szerint a lány nem tett feljelentést az ügyben, mert túlságosan megalázottnak érezte magát, és szégyellte a történteket. A filmsztár tagadta a cikkben leírtakat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.