Koncert közben kapott infarktust a Piramis énekese, túl van a műtéten

A zenésznek infarktusa volt, a mentők a Szent Imre Kórházba vitték.

MN
2018. 03. 04. 13:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti MOM Sportcsarnokban lépett fel szombaton a Piramis, az eseményen megemlékeztek egykori zenésztársukról, Som Lajosról, aki az egyik alapítója volt a zenekarnak. Az eseményről azt írták, már régóta készülnek a nagy koncertre, mert egy országos turnésorozat első állomása lesz.

Az együttes vasárnap a Facebook-oldalán arról számolt be, hogy Nyemcsók János rosszul lett, és az utolsó dalban már nem tudott színpadra lépni. Hozzátették, hogy az énekesnek most pihenésre lesz szüksége. „Nagyon jólesett neki az a sok aggódás és jókívánság, amit közvetítettek felé! Jobbulást kívánunk neki!” – fogalmaztak. Emellett köszönetet mondtak a szervezőknek és a helyszínen biztosított mentőszolgálatnak a gyors, precíz és kimagasló szakmai hozzáállásért.

Lapunknak a zenekarhoz közel álló források megerősítették, hogy a zenésznek infarktusa volt, és a mentők a Szent Imre Kórházba vitték, ahol sikeres műtéten esett át, két koszorúerét kellett kitisztítani. Egyelőre nem tudni, mikor folytatódhat a turnésorozat, de minimum hat hét teljes pihenőt írtak elő az énekesnek, akinek az állapota stabil.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.