Melocco Miklós is átvette a Corvin-láncot

Huszti Pétert, Maróth Miklóst, Martonyi Jánost és másokat szintén kitüntettek.

MTI
2018. 03. 12. 14:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn a Sándor-palotában vette át a Corvin-lánc kitüntetést Melocco Miklós szobrászművész Áder János köztársasági elnöktől és Kövér Lászlótól, az Országgyűlés elnökétől.

Az államfő a házelnökkel és Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen február 12-én a Parlamentben adta át az elismerést Huszti Péter színművésznek, Maróth Miklós orientalista akadémikusnak, Martonyi János korábbi külügyminiszternek, Ritoók Zsigmond klasszika-filológus akadémikusnak, Sótonyi Péter orvos akadémikusnak, valamint Sir George Radda biokémikusnak.

Melocco Miklós hétfőn a Sándor-palotában vette át a Corvin-lánc kitüntetést felesége, Budavári Zsuzsanna kíséretében, valamint többek között Klinghammer István, a Magyar Corvin-lánc Iroda vezetője és Vizi. E Szilveszter, a Corvin-lánc Testület elnöke jelenlétében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.