Tollal és csipesszel – búcsúzik a Magazin

Rám hárul a szomorú kötelesség, hogy a Magazin minden munkatársa nevében elbúcsúzzam kedves olvasóinktól.

Wekerle Szabolcs
2018. 04. 11. 13:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Böszörményi úton volt egy kávézó rendkívül vegyes közönséggel. Ott mesélték, hogy egyes Népszabadság-olvasók csipesszel vették ki a Magyar Nemzetből a Magazint, hogy elolvassák az írásunkat” – idézte fel a hazai gasztroforradalom két elindítója, Bittera Dóra és Molnár B. Tamás a legutóbbi szilveszteri Magazin Lukács Csaba által készített nagyinterjújában a 2000-es évek közepét.

Azt, hogy bár a Magyar Nemzet hét végi melléklete politikai napilapban jelent meg, előszeretettel olvasták más közéleti beállítottságú emberek is. Ugyanilyen visszajelzések jutottak el hozzánk a „G-nap” után: bár sok régi olvasó nem értett egyet a kormányt kritikusabban megítélő hangvétellel, szombatonként még megvette a lapot.

A Magyar Nemzet és a Napi Magyarország 2000-es egyesülése óta létező, konzervatív mellékletben mindmáig tetten érhető volt a régi Magyar Nemzet szellemisége. A Magazint az utóbbi három évben összeállító szerkesztőként, illetve a Kultúra rovat vezetőjeként rám hárul a szomorú kötelesség, hogy a Magazin minden munkatársa nevében elbúcsúzzam kedves olvasóinktól: ezután a szombati mellékletet sem vehetik kézbe. Köszönjük megtisztelő figyelmüket és ragaszkodásukat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.