Az ATV-től igazol ügyvezető igazgatót az UNICEF

Újabb műsorvezető távozik a csatornától.

MN
2017. 07. 10. 20:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem folytatja televíziós pályafutását Mészáros Antónia – jelentette be a műsorvezető az Egyenes beszéd hétfői adásában. Az ATV munkatársa a jövőben az UNICEF magyarországi ügyvezető igazgatója lesz.

Az nem került szóba, hogy a műsorvezető emellett miért döntött a csatornától való távozás mellett.

A korábban a BBC-nél is dolgozó Mészáros 2006-ban szerződött a köztévéhez. A 2010-es kormányváltás idején még készített interjút Orbán Viktor miniszterelnökkel, hogy aztán egy délutáni műsorba helyezzék át, majd elbocsássák. Az ATV-hez igazolt, ahol azóta is dolgozott. Két éve írtuk meg egyébként, hogy az MSZP-frakció korábbi szerződései között szerepelt olyan is, amelyet a Rosta Művészeti Szolgáltató Bt.-vel kötött. Itt vezető tisztségviselő volt Mészáros Tamás, a 168 Óra akkori főmunkatársa, illetve 2013-tól beltag a lánya, Mészáros Antónia. 

A 444 szerint nyáron Rónai Egon viheti tovább az Egyenes beszédet, ősztől pedig csatlakozhat hozzá az ATV-nél június óta lévő Demcsák Zsuzsa.

Tavaly óta egyébként többször felmerült a kérdés, hogy tapasztalnak-e politikai nyomást munkájuk során az ATV dolgozói. Az év végén a csatornát tulajdonló Hit Gyülekezete vezető lelkésze egy belvárosi étteremben össze is futott Habony Árpáddal és Andy Vajnával. Később azt állította, csak a nyers halnak az egészségre gyakorolt hatásáról, Donald Trumpról és a sportról beszélgettek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.